پروتز سینه و شیردهی - هر آنچه که باید درباره عوارض پروتز سینه و شیردهی دانست.

اگر شما نیز دارای سینه های کوچکی هستید و می خواهید با پروتز سینه زیبایی خود را افزایش دهید و از طرفی قصد بارداری را دارید بهتر است مقالهی پروتز سینه و شیردهی را تا آخر بخوانید. بهتر است با جراح خود درمورد پروتز سینه و شیردهی صحبت کنید تا در آینده مشکلی برای فرآیند شیردهی به نوزاد خود برایتان ایحاد نشود. معمولا نوع برش بر روی سینه ارتباط مستقیمی با شیردهی دارد ، نوع برش باید به صورتی انجام شود که باعث مسدود شدن مجاری شیر دهی نشود. داشتن سینه ها و پستان های کوچک معمولا برای بانوان آزار دهنده می باشد و موجب کاهش اعتماد به نفس آن ها می گردد و از طرفی نگرانی در مورد پروتز سینه و شیردهی موجب می شود بسیاری از بانوان که قصد حاملگی را دارند در مورد عمل پروتز سینه دچار تردید شوند.
به طور کلی می توان گفت بسیاری از افراد با وجود پروتز سینه شیردهی مناسبی بعد از بارداری داشته اند و تغذیه نوزاد با شیر مادر مشکلی برای فرزند شما ایجا نمیکند. با این حال گفتنی است اگر در یک سال اخیر قصد بارداری را دارید بهتر است عمل جراحی پروتز را در سال آینده و آسوده خاطر انجام دهید.
آیا میتوانم با وجود پروتز سینه به نوزادم شیر بدهم؟
بله، به احتمال زیاد میتوانید. البته این به شیوه جراحیتان نیز بستگی دارد؛ اما بیشتر شیوهها به گونهای انجام میشوند که با شیردهی زنان سازگار هستند. برشهای ایجاد شده در قسمت زیر سینه و زیر بغل مشکلی ایجاد نخواهند کرد. اما برش «لبخند» مانند در اطراف هاله نوک سینه میتواند احتمال مشکل در زمان شیردهی را افزایش دهد. این برش به گونه ای است که امکان دارد چندین مجرای شیری را مسدود سازد به همین دلیل در روند شیردهی تداخل ایجاد میکند.
شیردهی در کنار داشتن پروتز سینه
شما تا زمانی که اقدام به شیردهی به نوزاد نکنید، نخواهید دانست که بافت و سلولهای شیرساز پستان شما چگونه با عمل جراحی بزرگسازی سینه، تحت تاثیر قرار گرفته است. البته اگر هنوز هم در نوک سینههایتان حس دارید (بی حس نشدهاند) شانس بیشتری برای شیردهی کامل به نوزادتان خواهید داشت. اگر با میزان شیری که اکنون دارید تنها میتوانید بخشی از نیاز نوزادتان را فراهم کنید، باید از شیر خشک یا شیر فردی دیگر نیز برای تکمیل تغذیه و تأمین نیاز کودکتان استفاده کنید.
--اجازه دهید تا پزشک نوزادتان از جراحی سینه شما آگاه شود. او باید کامل مراقب روند افزایش وزن نوزادتان باشد تا مطمئن شود که نوزاد به اندازه کافی غذا خورده است.
--اگر جراحیتان به دلیل رشد نکردن سینه (هیپوپلازی سینه) بوده است، ممکن است مشکلاتی در تأمین شیر به میزان کافی داشته باشید. پس از هر بار شیردهی از شیردوش استفاده کنید تا تولید شیر را در سینه هایتان تحریک کند.
اگر هم اکنون به جراحی ایمپلنت پستان (بزرگ سازی سینه) فکر میکنید و میخواهید به نوزادتان شیر بدهید، بهتر است این جراحی را تا زمانی که آخرین نوزادتان را از شیر گرفتید، به تعویق بیندازید. در هر حال این ایده بهتری است زیرا سینه هایتان در زمان بارداری و شیردهی تغییر میکنند و این تغییر ممکن است زیاد و غیر قابل برگشت باشد.
زمان شیردهی بعد از پروتز سینه
بعد از بهبودی کامل محل زخم در جراحی پروتز سینه امکان بارداری و شیردهی بلامانع می باشد اما طبق نظر پزشک متخصص بهترین زمان برای بارداری و شیردهی یکسال بعد از گذشت جراحی می باشد .
شیر دادن با سینه پروتز شده
برای بسیاری از افراد سوال پیش می آید که آیا شیردادن با سینه پروتز شده باعث ترکیدن پروتز نمی شود؟در پاسخ به این سوال باید گفت این موضوع بستگی به نوع برش و نحوه قرار گیری پروتز توسط جراح دارد . برش باید در زیر دیواره عضلان قفسه سینه باید زده شود به نحوی که آسیبی به هاله دور سینه نزند. همچنین در حین جراحی نباید فشار زیادی بر روی غدد شیرساز وارد شود زیرا باعث اختلال در تولید شیر توسط غدد در سینه می شود . به همین جهت باید در انتخاب جراح خود دقت کافی را داشته باشید
شیردادن با سینه پروتز شده عوارضی برای نوزاد دارد ؟
یکی دیگر از سوالاتی که معمولا در عوارض پروتز سینه بر روی شیر دهی مطرح می شود این است که آیا این امکان وجود دارد تا مواد پروتزی به داخل شیر مادر راه پیدا کنند و وارد بدن نوزاد شود. طبق تصور بیشتر افراد شیردادن با سینه پروتز شده باعث می شود محتوای پروتز از این طریق به نوزاد منتقل شود . این تصور کاملا اشتباه میباشد. تحقیقات نشان داده است که در شیر بانوانی که پروتز سینه انجام داده اند ، هیچ ماده مضری وجود ندارد و تفاوتی بین شیر مادران با پروتز سینه و مادران دیگر وجود ندارد.
برای به اشتراک گذاشتن این مطب در شبکه های اجتماعی از لینک های زیر استفاده کنید:
با ما تماس بگیرید